Jumalanpalvelus Helsingissä

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tapahtuma tallennetaan

Kutsumme teidät sydämellisesti jumalanpalvelukseen pastori Tina Meynin kanssa Helsingin saksalaisessa kirkossa. Jos haluat osallistua juhlaan kaukaa, jumalanpalvelus lähetetään samanaikaisesti seurakunnan YouTube-kanavalla.

Ylistä Herraa, sieluni, äläkä unohda, mitä hän on sinulle tehnyt!

Kiitollisuus on sunnuntain teema - kiitos odottamattomista kohtaamisista Jumalan kanssa, jotka osoittautuvat sellaisiksi vasta jälkikäteen; kiitos konkreettisista kokemuksista; kiitos siitä, että Jumala rakastaa meitä. Ylistäkää Herraa!

Kolminaisuuden jälkeinen 14. sunnuntai auttaa virkistämään muistia ja avaa silmät sille, josta kaikki hyvä tulee. Ne, jotka katsovat elämäänsä kiitollisina, eivät ole vain onnellisempia, vaan he myös elävät Jumalan hengessä. Henki, joka sallii meidän rukoilla lapsellisesti Jumalaa ja saada häneltä hyvää, herättää myös muistot Jumalan hyödyistä. Sunnuntai kertoo tarinoita ihmisistä, jotka saavat Jumalalta lahjoja. Parantunut spitaalinen, Jaakob, joka pakomatkalla näkee yhtäkkiä taivaan aukeavan, Sakkeus, jonka kurjaan pieneen elämään Jeesus astuu - he kaikki kokevat: He eivät voi enää jatkaa elämäänsä entiseen tapaan. Kiitollisuudella on muuttava voima.

(tavoitettavissa päivittäin paitsi perjantaisin)