Jumalanpalvelus ja lastenkirkko Helsingissä

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tapahtuma tallennetaan

Kutsumme teidät sydämellisesti jumalanpalvelukseen 15. sunnuntaina kolminaisuuden jälkeen, jossa on mukana provasti Hans-Christian Daniel Helsingin Saksalaisessa kirkossa. Jos haluat osallistua juhlaan kaukaa, jumalanpalvelus lähetetään samanaikaisesti seurakunnan YouTube-kanavalla.

Ei hätää! Helpommin sanottu kuin tehty. Ruoasta ja vaatteista murehtiminen, tiedosta ja osallistumisesta huolehtiminen - riittävän usein tämä muuttuu levottomaksi hautomiseksi, sisäisen olemisen ajamaksi. Viidestoista sunnuntai Kolminaisuuden jälkeen on huolettomuuden koulu parhaassa mielessä:

Heittäkää kaikki huolenne hänen päälleen, sillä hän huolehtii teistä!

Tänä sunnuntaina kaikki lapset voivat herättää itsessään olevan leijonan lasten jumalanpalveluksessa! Aloitamme yhdessä klo 11 kirkossa. Ensimmäisen laulun jälkeen lapset siirtyvät seurakuntasaliin yhdessä KiGo-tiimin kanssa. Toki aikuiset tai vanhemmat sisarukset ovat tervetulleita heidän mukaansa… tervetuloa!

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Seurakuntasihteeri
(tavoitettavissa puhelimitse arkisin klo 9-15)