Konsertti 'X = Music' Helsingissä

pe 13.10. klo 19.00 – 20.30
Mustavalkoinen piirros, jossa on sininen X.

Saksalainen kirkko

Matematiikka ja musiikki kohtaavat... Tervetuloa "X = Music" -tapahtumaan saksalaiseen kirkkoon. Osana Helsingin vanhan musiikin festivaalia /HEMF kuulemme Dufayn, Galilein, Rameaun, Tiensuun ja Bachin teoksia Encanto House Bandin kanssa - Anthony Marinin johdolla ja Cecilia Oinasin johdolla.

Kuuletko numerot? Tai nähdä ääniä? Tässä konsertissa kuulija on sekä tarkkailija että ajattelija. Matematiikka löytyy niin kaanonista kuin kontrapunktista, niin notaatiosta kuin basso continuosta, niin soittimien virityksestä kuin jousisoittimien efekteistä..... Matematiikka on mahdollistanut myös musiikin äänellisen visualisoinnin sekä luonnollisesti että teknologian avulla. Konsertissa näemme reaaliajassa, miten ääni ja matematiikka ovat vuorovaikutuksessa keskenään. Tervetuloa monipuoliseen esitykseen, jossa maailman kauneinta musiikkia kuullaan aivan eri kontekstissa kuin tavallisesti!

Konsertin jälkeen on mahdollisuus avoimeen keskusteluun konsertin teemoista.

Liput: 20/30/50 euroa (valitse oma hintasi, saksalaisen kirkon paikkoja ei ole numeroitu) ticketmaster.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä:n kautta. Opiskelijat lippukassalla: 10 euroa Kesto: 60 minuuttia (ilman väliaikaa)

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Helsinki • Helsingfors