Suomalais-saksalainen jumalanpalvelus Kotkassa

Langinkosken kirkko

Suomalais-saksalainen messu Langinkosken kirkossa. Messu striimataan ja on katsottavissa myös verkossa. Jumalanpalveluksen toimittavat vs. kirkkoherra Juha Ropponen ja seurakuntapastori Päivi Lukkari

Suomalais-saksalainen messu Langinkosken kirkossa Kotkassa. Sen toimittavat vs. kirkkoherra Juha Ropponen ja seurakuntapastori Päivi Lukkari. Messu striimataan ja se on katsottavissa myös verkossa. Linkki julkaistaan saksankielisillä nettisivuillamme www.deutschegemeinde.fi, sen saa myös pyytämällä linkin suoraan diakoni Timo Sentzkeltä, timo.sentzke@evl.fi). Messun jälkeen kaikki ovat tervetulleita kirkkokahveille paikan päälle Langinkosken kirkon seurakuntasaliin tai MS Teamsiin. Lämpimästi tervetuloa!

Kotka