Kutsu uudenvuoden vastaanotolle 2023 – uskalla uuteen alkuun!

Sillä katso, minä teen uutta; nyt se kasvaa, ettekö te näe sitä? Minä teen tien erämaahan ja vesipurot erämaahan.
— Jesaja 43:19

Sunnuntaina 15. tammikuuta 2023 klo 11 vietämme juhlajumalanpalvelusta saksalaisessa kirkossa, jossa kuullaan erityistä tilaisuuteen sopivaa musiikkia. Tämän jumalanpalveluksen aikana, jonka teemana on "Uskalla uuteen alkuun!", siunataan uudet kirkkovaltuuston jäsenet virkaansa. Jumalanpalveluksen jälkeen järjestetään seurakuntasalissa perinteinen uudenvuoden vastaanotto, johon kaikki ovat lämpimästi tervetulleita. Kohotamme yhdessä maljan uudelle vuodelle ja pyydämme Jumalan siunausta!

Kirkon uusien valtuutettujen perustava kokous alkaa klo 14. Tämä kokous, jossa muun muassa valitaan kirkkovaltuuston (KBV) puheenjohtaja seuraavaksi kahdeksi vuodeksi sekä seurakunnan muut valiokunnat, johtokunnat ja työryhmät, on avoin yleisölle. Kaikki ovat tervetulleita.

18.12.2022 18.12